RMC Proizvodnja

 • kecelja-dvostrana-rm-company-proizvodnja

  Kecelja – pregača, dvostrana

  Kvalitetna i jednostavna kecelja za svakodnevnu upotrebu u kuharstvu i pekarstvu. Izrađuje se u našoj proizvodnji i ima mogućnost prilagođavanja klijentu i njegovim potrebama. Takođe, mogućnost izrade kecelje u drugim bojama ili postavljanje tiska na istu, veza. Kecelja se izrađuje mješavinom pamuka i poliestera, takođe može biti prilagođena po želji klijenta

  Pogledaj cijenu
 • Kecelja – pregača, jednostrana

  Kvalitetna i jednostavna kuharska kecelja za svakodnevnu upotrebu u kuharstvu i pekarstvu. Stražnji dio je otvoren i urađeni su repovi za vezanje oko struka.

  Pogledaj cijenu
 • rm-company-prsluk-old-rmc-ljetni

  Prsluk OLD RMC – ljetni

  VELIČINA: 48-62

  BOJA: boja po želji kupca

  Prsluk model OLD RMC ljetni, jedna boja, sa ili bez patne na rajfešlusu, sa ili bez produženja na leđima, sastav tkanine po želji kupca.

  Pogledaj cijenu
 • Prsluk RMC AUGUST

  VELIČINA: 48-62

  BOJA: kombinacija boja

  Prsluk RMC proizvod, dvije boje, tkanina po želji kupca, futrovanje fiksirano i debljina po želji kupca (100-200 g štepex) kopčanje na rajfešlus, sa ili bez šob lajsne, četiri džepa, sa rajfnom oko struka ili ravan kroj sa produženim dijelom za leđa.

  Pogledaj cijenu
 • rm-company-prsluk-esc-ljetni

  Prsluk RMC ESC ljetni

  VELIČINA: 48-62

  BOJA: boja po želji kupca

  Prsluk ljetni model RMC ESC dvije boje sa harmonika džepovima, sastav tkanine po želji kupca, kopčanje na rajfešlus, obrub od paspul trake.

  Pogledaj cijenu
 • rm-company-prsluk-štepex-dvostrani

  Prsluk RMC ŠTEPEX – dvostrani

  VELIČINA: 48-62

  BOJA: plava i crna

  Prsluk RMC ŠTEPEX, od štepex-a 150g ili 200g , obostrano platno poliester, sa kopčanjem na rajfešlus, pogodan za nošenje preko radne bluze ili ispod radne bluze u zimskim uslovima. Boja plava ili crna

  Pogledaj cijenu
 • rm-copany-radno-odijelo-rmc-old

  Radne hlače pilot START

  RMC START pilot hlače proizvede se u jednoj boji po želji kupaca iz ponuđene palete boja. Pilot model, po standardu, posjeduje tregere koji su jako kvalitetni i koriste se kao ojačanja tokom fizičkog rada. Praktičnost i jednostavnost bitna su karatkeristika ovog modela radne odjeće.

  Materijal (standardni kroj):

  • Poliester: 65%
  • Pamuk: 35%

  Gramaža: 245g.

  Pogledaj cijenu
 • radno odijelo RMC Amerikan

  Radno odijelo RMC Amerikan modernog izgleda sa dosta praktičnih džepova, naranđaste boje sa plavim detaljima, keper tkanina 245g 65% poliester 35% pamuk. Model odijela sadrži radnu bluzu, hlače Klasik na pojas ili hlače Pilot na tregere.

  Pogledaj cijenu
 • radno odijelo RMC August

  Radno odijelo RMC August Senigor modernog izgleda sa dosta praktičnih džepova, plave  boje sa crvenim detaljima, keper tkanina 245g 65% poliester 35% pamuk. Model odijela sadrži radnu bluzu, hlače Klasik na pojas ili hlače Pilot na tregere.

  Pogledaj cijenu
 • rm-company-reflektirajuća-oprema-radno-odijelo-colytonrm-company-reflektirajuća-oprema-radno-odijelo-colyton

  Radno odijelo RMC COLYTON

  VELIČINA: 48-62

  BOJA: narandžasta/siva i žuta/siva

  Radno odijelo RMC COLYTON RMC proizvod odjeće visoke vidljivosti sa reflektirajućim trakama (po zahtjevu kupca moguća izmjena). Odijelo se sastoji od bluze + hlače Klasik na pojas. Multifunkcijski džepovi tri gornja na bluzi, pet džepova na hlačama. Kopčanje na bluzi sa rajfešlusom sa šob lajsnom preko, koja se kopča na čičak. Materijal: 50% pamuk, 50% poliester 250 g tkanina visoke vidljivosti atestirana po zahtjevima standarda EN 13688 i EN 20471 (naranžasta i žuta) te uljno i vodoodbojna siva tkanina.

  Pogledaj cijenu
 • rm-company-reflektirajuća-oprema-radno-odijelo-korosrm-company-reflektirajuća-oprema-radno-odijelo-koros

  Radno odijelo RMC KOROS

  RADNO ODIJELO RMC KOROS

  VELIČINA: 48-62

  BOJA: narandžasta i žuta

  Radno odijelo RMC KOROS, RMC proizvod odjeće visoke vidljivosti sa reflektirajućim trakama (po zahtjevu kupca moguća izmjena). Odijelo se sastoji od bluze + hlače Pilot na tregere + hlače Klasik na pojas. Multifunkcijski džepovi dva gornja na bluzi, dva džepa naprijed i dva nazad na klasičnim hlačama, te dodatni siper džep sa patnom, na Pilot hlačama. Kopčanje bluze na dugmad sa šob lajsnom koja se kopča na čičak. Materijal: 50% pamuk, 50% poliester 250 g tkanina visoke vidljivosti atestirana po zahtjevima standarda EN 13688 i EN 20471, te uljno i vodoodbojna.

  Pogledaj cijenu
 • rm-company-radno-odijelo-rmc-dalwin-hlace-klasikrm-company-radno-odijelo-rmc-dalwin-bluza

  RMC Dalwin

  Radno odijelo RMC Dalwin proizvedi se u kombinaciji sa tri boje. Kontaktiranjem firme možete znati koje kombinacije trenutno imamo na lageru a koje ne. Model DALWIN možete izabrati sa varijantama, pilot hlače plus bluza ili pak klasične hlače plus bluza. Pilot hlače DALWIN, po standardu, posjeduje tregere koji su jako kvalitetni i koriste se kao ojačanja tokom fizičkog rada. Bluza DALWIN posjeduje četiri standardna džepa koji se koriste u razne svrhe i njihova praktičnost je prilagođena broju veličini modela kako bi bila pogodna za osobu koja je nosi.  RMC DALWIN klasične radne hlače proizvede se u istim varijantama boja kao i pilot hlače ili bluza. Standardne hlače ovog modela posjeduju 2 džepa koja se koriste u svrhu arhiviranja radne sitne opreme.

  Materijal (standardni kroj): Poliester: 65%, Pamuk: 35%


  • Hlače klasik + Bluza = 34,05 KM (10% OFF) + PDV
  • Hlače pilot + Bluza =35,85 KM (10% OFF) + PDV
  Pogledaj cijenu
 • rm-company-radno-odijelo-fenix-bluzarm-company-radno-odijelo-fenix-pilot-hlace

  RMC Fenix

  RMC Fenix radno odijelo proizvedi se u kombinaciji sa dvije boje. Kontaktiranjem firme možete znati koje kombinacije trenutno imamo na lageru a koje ne. Pilot hlače FENIX, po standardu, posjeduje tregere koji su jako kvalitetni i koriste se kao ojačanja tokom fizičkog rada. Praktičnost i jednostavnost bitna su karatkeristika ovog modela radne odjeće. Model FENIX možete izabrati sa varijantama, pilot hlače plus bluza ili pak klasične hlače plus bluza. Bluza Fenix, po standardu, četiri standardna džepa koji se koriste u razne svrhe i njihova praktičnost je prilagođena broju veličini modela kako bi bila pogodna za osobu koja je nosi. RMC FENIX klasične radne hlače proizvede se u istim varijantama boja kao i pilot hlače ili bluza. Standardne hlače ovog modela posjeduju 2 džepa koja se koriste u svrhu arhiviranja radne sitne opreme.

  Materijal (standardni kroj) : Poliester – 65%, Pamuk: 35%


  • Hlače klasik + Bluza = 59,05 KM + PDV
  • Hlače pilot + Bluza = 61,55 + PDV

   

  Pogledaj cijenu
 • rm-company-radno-odijelo-hector-klasik-hlacerm-company-radno-odijelo-hector-klasik-hlace

  RMC Hector

  Radno odijelo RMC HECTOR je modernog izgleda sa dosta praktičnih džepova i izrađuje se u teget plavoj boji sa sivim detaljima. Pilot hlače HECTOR, po standardu, posjeduje tregere koji su jako kvalitetni i koriste se kao ojačanja tokom fizičkog rada. Praktičnost i jednostavnost bitna su karatkeristika ovog modela radne odjeće. Standardna bluza HECTOR ima četiri džepa koji se koriste u razne svrhe i njihova praktičnost je prilagođena broju veličini modela kako bi bila pogodna za osobu koja je nosi. RMC HECTOR “Klasik” radne hlače proizvede se u istim varijantama boja kao i pilot hlače ili bluza. Standardne hlače ovog modela posjeduju pet džepova sa dodacima koji su pogodni za čuvanje sitnog alata.

  Materijal (standardan kroj): Poliester – 65%, Pamuk – 35%

  Pogledaj cijenu
 • rm-company-radno-odijelo-rmc-dos-hlačerm-company-radno-odijelo-rmc-dos-bluza

  RMC Julius

  RMC JULIUS radno odijelo je modernog izgleda sa dosta praktičnih džepova i izrađuje se u sivoj plavoj boji sa narandžastim detaljima. Pilot model JULIUS, po standardu, posjeduje tregere koji su jako kvalitetni i koriste se kao ojačanja tokom fizičkog rada. Praktičnost i jednostavnost bitna su karatkeristika ovog modela radne odjeće.Standardna bluza JULIUS ima četiri džepa koji se koriste u razne svrhe i njihova praktičnost je prilagođena broju veličini modela kako bi bila pogodna za osobu koja je nosi. RMC JULIUS “Klasik” radne hlače proizvede se u istim varijantama boja kao i pilot hlače ili bluza. Standardne hlače ovog modela posjeduju pet džepova sa dodacima koji su pogodni za čuvanje sitnog alata.

  Materijal (standardni kroj): Poliester – 65%, Pamuk – 35%

  Pogledaj cijenu
 • rm-company-radno-odijelo-max-bluzarm-company-radno-odijelo-max-hlace-klasik

  RMC Max

  Radno odijelo RMC Max proizvodi se u kombinaciji dvije boje i to crna/crvena i siva/narančasta. Pilot hlače MAX, po standardu, posjeduje tregere koji su jako kvalitetni i koriste se kao ojačanja tokom fizičkog rada. Praktičnost i jednostavnost bitna su karatkeristika ovog modela radne odjeće. Model MAX možete izabrati sa varijantama, pilot hlače plus bluza ili pak klasične hlače plus bluza. Bluza MAX, po standardu, četiri standardna džepa koji se koriste u razne svrhe i njihova praktičnost je prilagođena broju veličini modela kako bi bila pogodna za osobu koja je nosi. RMC MAX klasične radne hlače proizvede se u istim varijantama boja kao i pilot hlače ili bluza. Standardne hlače ovog modela posjeduju 2 džepa koja se koriste u svrhu arhiviranja radne sitne opreme.

  Materijal (standardni kroj) : Poliester – 65%, Pamuk – 35%


  • Hlače klasik + Bluza = 55,53 KM (10% OFF) + PDV
  • Hlače pilot + Bluza = 57,60 KM (10% OFF) + PDV
  Pogledaj cijenu
 • rm-company-radno-odijelo-persus-pilot-hlacerm-company-radno-odijelo-persus-bluza

  RMC Persus

  RMC PERSUS radno odijelo proizvedi se u kombinaciji sa tri boje. Model PERSUS možete izabrati sa varijantama, pilot hlače plus bluza ili pak klasične hlače plus bluza. Kontaktiranjem firme možete znati koje kombinacije trenutno imamo na lageru a koje ne. Pilot hlače PERSUS, po standardu, posjeduje tregere koji su jako kvalitetni i koriste se kao ojačanja tokom fizičkog rada. Praktičnost i jednostavnost bitna su karatkeristika ovog modela radne odjeće. Bluza PERSUS, po standardu, četiri standardna džepa koji se koriste u razne svrhe i njihova praktičnost je prilagođena broju veličini modela kako bi bila pogodna za osobu koja je nosi. RMC PERSUS klasične radne hlače proizvede se u istim varijantama boja kao i pilot hlače ili bluza. Standardne hlače ovog modela posjeduju 2 džepa koja se koriste u svrhu arhiviranja radne sitne opreme.

  Materijal (standardni kroj): Poliester – 65%, Pamuk – 35%


  • Klasik hlače + Bluza = 50,25 KM (10% OFF) + PDV
  • Pilot hlače + Bluza = 52,05 KM (10% OFF) + PDV
  Pogledaj cijenu
 • rm-company-radno-odijelo-rmc-old-bluzarm-copany-radno-odijelo-rmc-old

  RMC Start

  Radno odijelo RMC START proizvedi se u jednoj boji po želji kupaca iz ponuđene palete boja i sastoji se od dvije vste hlača (pilot hlače na tregere ili klasik hlače na pojas) sa bluzom. Pilot hlače model, po standardu, posjeduje tregere koji su jako kvalitetni i koriste se kao ojačanja tokom fizičkog rada dok su i klasične hlaće veoma udobne i ugodne za nošnju. Standardna bluza ovog modela posjeduje 4 standardna džepa koji se koriste u svru arhiviranja radne sitne opreme. Praktičnost i jednostavnost bitna su karatkeristika ovog modela radne odjeće.

  Materijal (standardni kroj): Poliester: 65%, Pamuk: 35%

  Cijena je postavljena za radno odijelo sa Pilot hlačama (skuplji model)

  Pogledaj cijenu