, Bijeli program Archives » RM Company

Bijeli program

Bijeli program

Naša kolekcija modernih medicinskih uniformi dizajnirana je da ispuni sve zahtjeve savremenog radnika. Kvalitetni materijali su noviteti na našem tržištu, sa atraktivnim krojevima i odličnom izradom što i čini naše kolekcije najboljim i drugačijim od drugih. Jedna od bitnih karakteristika je i komfor koji uniforme pružaju prilikom cjelodnevnog nošenja, a uz to i lijep izgled, i stoga smo se opredjelili da na tržište izbacujemo opremu koja, uz sve navedene karakteristike, doprinosi produktivnijem radu. Pogledajte našu ponudu medicinskih uniformi, isprobajte modele i budite sigurni da ćete biti zadvoljni našim prizvodima.

 • Bluza Ela

  Veličina: Univerzalna

  Boja: Bijela

  Radna bluza ELA bijele boje sa plavim detaljima oko ruku i oko kragne. Varijanta je moguća kao kratka bluza ili kao trofrtaljna tunika. Izrada sa ruskom ili V kragnom. Rukavi mogu biti kratki, dugi ili trofrtaljni. Moguća izrada od 100% pamuka ili mješavine tkanine u korist polestera ili u korist pamuka do 210g. Odabir tkanine po želji kupca na osnovu ponuđene palete gramaža, sastava i boja.

  22.90 KM+PDV 10.00 KM+PDV
 • Bluza Kuhar

  VELIČINA: 48-62

  BOJA: bijela

  Bluza za kuhare, muška, kratki rukav, kopčanje na dugmad, V kragna, jedan džep naprijed. Materijal: 65% poliester, 35% pamuk 190g.

 • Bluza KUHAR Rondon

  VELIČINA: 48-62

  BOJA: bijela

  Bluza Kuhar Rondon je radna bluza za glavnog kuhara sa dvoredim dugmadima, dugi rukav. Materijal: 65% poliester 35% pamuk, 190g/m2.

 • Bluza KUHAR Ženska

  VELIČINA: 36-44

  BOJA: bijela

  Bluza za kuhare, ženska, kratki rukav, strukirana, kopčanje na dugmad, V kragna, tri džepa. Materijal: 65% poliester, 35% pamuk 190g.

 • Bluza Medicl

  Veličina: Univerzalna

  Boja: Bijela

  Model: Muški

  Radna bluza Medicl, bijela boja muška sa kopčanjem na dugmad sa V ili ruskom kragnom, kratki ili dugi rukava. Moguća izrada od 100% pamuka ili mješavine tkanine u korist poliestera ili u korist pamuka do 210g. Odabir tkanine po želji kupca na osnovu ponuđene palete.

   

  17.90 KM+PDV 10.00 KM+PDV
 • Cipele MTS LUNA

  VELIČINA: 35-49

  BOJA: bijela

  Za sve one koji rade industrijske poslove u kojima postoje higijenska ograničenja, bijela cipela je dizajnirana sa jednodijelnim gornjištem i sastavom bez šavova (šivenja). Napravljena je od novog, debljeg materijala zvanog “Dry-Tek” i nudi maksimalnu otpornost na rizike od hemikalija a Cambrelle+Amicor je antibakerijska unutrašnja postava koja osvježava: vlakna su obrađena tako da eliminiraju bakterije i gljivice i bore se protiv neugodnih mirisa. U izradi postave se koristi novi proces: umetnute su mirisne mikro kapsule koje trljanjem oslobađaju miris i obezbjeđuju duže trajanje svježine.

  Gornjište: vodo-otporni Dry-Tek materijal otporan na 12 hemijskih proizvoda.
  Postava: cambrelle (netkani sintetički materijal)+Amicor (jedinstevno vlakno sa antibakterijskim i antigljivičnim dodacima) koji djeluju osvježavajuće.
  Kapica: kompozitna 200 džula “Light System”.
  Unutrašnji đon: antibakerijska i antimikrobna pjena.
  Đon: PU-2D (Poliuretan)

 • CXS Eris O4

  Vanjski dio obuće: goveđa koža

  Unutrašnji dio obuće: prozračna tkanina

  Đon: PU-PU

  Standard: EN ISO 20345:2012 O4 SRC

  Veličina: 37 – 46


  oznaka-ce---evropski-proizvod potplat-otporan-na-proklizivanje-src
 • Hlače KLASIK muške i ženske

  VELIČINA: UNIVERZALNA

  BOJA: bijela

  Radne hlače, boja po želji kupca na osnovu ponuđene paleteboja, sa kopčanjem na rajfešlus ili dugmiće. Lastika sa strane za regulaciju struka. Dva našivena džepa naprijed. Moguća izrada od 100% pamuka ili mješavine tkanine sa poliesterom 165 do 200g.

 • Kapa Kuhar

  VELIČINA: UNIVERZALNA

  BOJA: bijela

  Kapa za kuhare duga. Materijal: 100% pamuk,190g/m2.

 • Kapa Nela

  VELIČINA: UNIVERZALNA

  BOJA: bijela

  Kapa za kuhare sa šiltom, šupljikava. Materijal: 100% pamuk 190g/m2.

 • Kecelja BIANCA

  VELIČINA: UNIVERZALNA

  BOJA: zelena i bijela

  Kecelja radna vodootporna od 100% poliestera sa slojem PVC-a, dimenzije : 90x120cm, pogodna za upotrebu u prehrambenoj i hemijskoj industriji, itd.

 • Kecelja Mesar

  VELIČINA: UNIVERZALNA

  BOJA: siva

  Kecelja za mesare od isprepletenih prstenova od nehrđajućeg čelika koja pruža maksimalnu zaštitu od prosjecanja. Dimenzije 55×60 i 55×75.

 • Kecelja MESAR Al

  VELIČINA: UNIVERZALNA

  BOJA: siva

  Kecelja mesar od otporne legure aluminijuma, pruža maksimalnu zaštitu od prosjecanja.

 • Klompe GRUBIN Beograd

  VELIČINA: 36-42

  BOJA: bijela

  Klompe od dugotrajne i izdržljive goveđe kože vrhunskog kvaliteta sa glatkom i jednoličnom gornjom površinom.

 • Klompe GRUBIN Stockholm

  VELIČINA: 36-42

  BOJA: bijela

  Klompe od dugotrajne i izdržljive goveđa koža vrhunskog kvaliteta sa glatkom i jednoličnom gornjom površinom.