, Ljetni radni prsluk RMC Corrado » RM Company

Ljetni radni prsluk RMC Corrado

Pozitivno poslovno okruženje je snaga
  • uspjeha.
  • sigurnosti.
  • stabilnosti.


Ljetni radni prsluk RMC CORRADO

Uspješnim razvojem naše proizvodnje došli smo i do riješenja koji će pružiti fenomenalne uslove i prednosti svim firmama koji žele da obogate svoje radno okruženje sa uniformisanim modelima radnih prsluka koji pružaju udobniji rad na extremnim vručinama.

Na tržište smo izbacili ljetni prsluk koja će zadovoljavati sve potrebe svakog klijenta. Prsluk CORRADO predviđen je za ljetne  uslove i moguća je izrada u veličinama i količinama po zahtjevu klijenta.

Prsluk CORRADO izrađuje se od 65 % poliestera (PES) i 35 % pamuka. Posjeduje četiri prednja džepa, dva džepa na donjem dijelu jakne i dva gornja džepa na preklop. Jakna se proizvodi u sivoj boji.

Ako ste zainteresovani za kupovinu prsluka CORRADO ili pak da pogedate uzorak kontaktirajte nas preko live podrške ili nam pošaljite upit na email info@rmc.ba

rm-company-ljetni-prsluk-corrado-1

rm-company-ljetni-prsluk-corrado-1
rm-company-ljetni-prsluk-corrado-1

Kvalitet ostalih proizvoda naše firme

Pored ponuđenih modela naše preduzeće korisniku nudi izradu i šivanje po narudžbi i prema njegovom modelu i njegovim potrebama profesije kojom se bavi. Tako korisnici imaju mogućnost birati boje iz ponuđene široke palete boja, sastav materijala, težinu materijala, položaj i broj džepova, vrstu kopčanja itd.