, Outdoor jakna RMC Victor » RM Company

Outdoor jakna RMC Victor

Pozitivno poslovno okruženje je snaga
  • uspjeha.
  • sigurnosti.
  • stabilnosti.


Outdoor jakna VICTOR

Uspješnim razvojem naše proizvodnje došli smo i do riješenja koji će pružiti fenomenalne uslove i prednosti svim firmama koji žele da obogate svoje radno okruženje sa uniformisanim modelima oudoor odjeće.

Na tržište smo izbacili prvu outdoor jaknu koja će zadovoljavati sve potrebe svakog klijenta. Jakna VICTOR predviđena je za zimske uslove i moguća je izrada u veličinama i količinama po zahtjevu klijenta.

Jakna VICTOR izrađuje se od 100 % poliestera (PES) i futrovaja je štepexom. Posjeduje šest prednjih džepova, čeiri džepa na donjem dijelu jakne (2 standardna i dva na preklop spojena u jedan prostor.) i dva gornja džepa na preklop. Jakna se proizvodi u crvenoj boji sa nijansama crne na gornjem dijelu. 

Ako ste zainteresovani za kupovinu jakne VICTOR ili pak da pogedate uzorak kontaktirajte nas preko live podrške ili nam pošaljite upit na email info@rmc.ba

rm-company-outdoor-jakna-victor

rm-company-outdoor-jakna-victor-1
rm-company-outdoor-jakna-victor-2

Kvalitet ostalih proizvoda naše firme

Pored ponuđenih modela naše preduzeće korisniku nudi izradu i šivanje po narudžbi i prema njegovom modelu i njegovim potrebama profesije kojom se bavi. Tako korisnici imaju mogućnost birati boje iz ponuđene široke palete boja, sastav materijala, težinu materijala, položaj i broj džepova, vrstu kopčanja itd.