, Radne bermude i šorc RMC Nollan » RM Company

Radne bermude i šorc RMC Nollan

Pozitivno poslovno okruženje je snaga
  • uspjeha.
  • sigurnosti.
  • stabilnosti.


Radne bermude i radni šorc RMC Nollan

Uspješnim razvojem naše proizvodnje došli smo i do riješenja koji će pružiti fenomenalne uslove i prednosti svim firmama koji žele da obogate svoje radno okruženje sa uniformisanim modelima radnih šorceva koji pružaju udobniji rad u toplimijim periodima na mjestima gdje nije potrebna stroga tehnička zaštita i sigurnost.

Na tržište smo izbacili ljetni radni šorc i ljetne radne bermude koje će zadovoljavati sve potrebe svakog klijenta. NOLLAN je predviđen za ljetne uslove i moguća je izrada u veličinama i količinama po zahtjevu klijenta.

NOLLAN se izrađuje od 65 % poliestera (PES) i 35 % pamuka. Posjeduje četiri prednja džepa, dva džepa na donjem dijelu i dva gornja džepa. Proizvodi se u više boja ali je najzastupljenija plava i teget plava.

Ako ste zainteresovani za kupovinu prsluka linije šorceva i bermuda NOLLAN ili pak da pogledate uzorak kontaktirajte nas preko live podrške ili nam pošaljite upit na email info@rmc.ba

rm-company-radni-sorc-i-radne-bermude-nollan

rm-company-radni-sorc-i-radne-bermude-nollan
rm-company-radni-sorc-i-radne-bermude-nollan-2

0
+
Prodanih proizvoda
0
Godina na tržištu
0
Firmi koje koriste proizvod

Kvalitet ostalih proizvoda naše firme

Pored ponuđenih modela naše preduzeće korisniku nudi izradu i šivanje po narudžbi i prema njegovom modelu i njegovim potrebama profesije kojom se bavi. Tako korisnici imaju mogućnost birati boje iz ponuđene široke palete boja, sastav materijala, težinu materijala, položaj i broj džepova, vrstu kopčanja itd.