Novi katalog radne i zaštitne opreme za 2019. godinu
Novi modeli radne i zaštitne odjeće sa proširenom ponudom respiratora, obuće, rukavica, i opreme za rad na visini.

Namjera da učestvujemo u stvaranju zdravog poslovnog okruženja i budemo od pomoći odgovornim kompanijama da na adekvatan način zaštite svoje radnike, iznjedrila je ideju o spajanju iskustva i znanja iz područja problematike zaštite na radu, te početkom 2006. godine rezultirala osnivanjem, trgovinsko-uslužnog preduzeća RM Company d.o.o.

Glavna ideja vodilja naše firme je princip društveno odgovornog poslovanja, te doprinositi razvoju zajednice i zaštiti životne sredine. U prilog tome govore i implementirani standardi EN ISO 9001:2015 i EN ISO 14001:2015.

Naša najjača snaga jesu ljudski resurski, te je rast ljudskog kapitala i uređena radna okolina preduslov koji osigurava najbolji servis i usluge našim kupcima.

GRADITE SVOJ USPJEH NA SIGURNOSTI VAŠIH UPOSLENIH !

MI ZNAMO KAKO VAS ZAŠTITITI.

Naslovnica radno odijelo
RM Company katalog pojedinačno

Preuzmite novi katalog u određenoj kategoriji
Radna i zaštitna odjeća, obuća, rukavice, zaštita glave, zaštita za oči i lice, zaštita sluha, zaštita organa za disanje, zaštita pri radu na visini i detektori plina.

Novi logo RM Company d.o.o.

Napredak je nezamisliv bez promjena

Savremeni način poslovanja, u svakom svom segmentu, zahtijeva svakodnevne promjene i poboljšanja. Zbog toga smo se prema savjetu stučnjaka... pročitaj više

RM Company uspješno instalirao SSL certifikate na svoje domene

RM Company – sigurnost sa SSL certifikatima

RM Company instalirala je Comodo PositiveSSL Multi Domain SSL certifikate na sve svoje domene kako bismo omogućili našim poslovnim... pročitaj više

rm-company-distributeri