Blog

RMC-dan-otvorenih-vrata-ArcelorMittal

Arcelor Mittal & RM Company – Dani otvorenih vrata

Danas smo imali čast da budemo uz jednog od večih poslovnih partnera, kompaniju Arcelor Mittal, na danu otvorenih dana koji je kroz edukaciju uposlenih posvećen zaštiti na radu.

Rezultat dugogodišnje saradnje sa Arcelor Mittal je naša podrška u segmentu radnih i zaštitnih odijela koji su produkt našeg proizvodnog pogona. U proteklih godinu dana uspješno smo finalizirali i nabavku radnih i zaštitnih cipela za sve radnike.

Prije dvije godine sa Arcelor Mittalom smo finalizirali i projekat nabave opreme za zaštitu pri radu na visini koja se trenutno koristi u specijalnim jedinicama Arcelom Mittala koje su educirane za spašavanje radnika sa nepristupačnih terena u pogonima Arcelor Mittala.

Danas smo imali priliku uživo gledati pokaznu vježbu spašavanja povrijeđenog lica.

Predstavili smo naš široki asortiman radne i zaštitne opreme, educirali uposlenike Arcelor MIttala o korištenju i održavanju opreme za zaštitu na radu i predstavili zvanično svoj katalog za 2019. godinu kojeg možete preuzeti na našoj web stranici.

Zahvaljujemo se Arcelor Mittalu na današnjoj prezentaciji i druženju a i ostalim kompanijama koje su bile dio današnjeg dana.

RM Company, jednostavno i efikasno.