Certifikati za tehnički pregled opreme za rad na visini Kratos Safety

rm-company-na-obuci-u-firmi-kratos-safety-u-fransuskoj

Certifikati za tehnički pregled opreme za rad na visini Kratos Safety

Život vam visi na niti ?

Mi smo jedna od vodećih kompanija na polju proizvodnje i prodaje opreme za zaštitu na radu u Bosni i Hercegovini, sa željom da pružimo što kvalitetniju uslugu svim našim partnerima, proširili smo asortiman usluga na vizuelni i tehnički pregled Kratos Safety opreme za rad na visini.  Dugogodišnju uspješnu saradnju zaokružili smo odlaskom u Francusku na obuku za gore spomenute usluge Kratos proizvoda koje uvozimo i nudimo našim partnerima.

Oprema Kratos Safety izrađena prema evropskim standardima pruža dugoročni kvalitet. Garancija na opremu za siguran rad na visini u trajanju i do 10 godina može se postići samo redovnim polugodišnjim i godišnjim pregledima. Naš stručno osposobljen i certifikovan kadar omogućit će vam redovne preglede opreme, kako bi ste imali siguran, ugodan i nesmetan rad.

Kombinaciju opreme Kratos Safety i širokog asortimana kvalitetne radne i zaštitne odijeće prepoznali su mnogi naši poslovni partneri koji kroz svoje svakodnevne radne obaveze ili iz hobija imaju potrebu za kvalitetnom, udobnom i sigurnom opremom. Tu kvalitetu su prepoznale profesionalne jedinice gorske službe spašavanja, alpinističke sekcije, vatrogasne službe, monterske i građevinske firme koje vrše usluge radova na visini. Sigurnost naši klijenata je naš prioritet i  nastojimo da pružimo maksimalnu podršku svim našim partnerima i budućim i sadšnjim klijentima.

Ako ste zainteresovani da budete dio velike kvalitetne mreže zadovoljnih korisnika koji koriste proizvode, obratite nam se na info@rmc.ba ili pogledajte prezentaciju Kratos Safety proizvoda koje uvozimo u Bosnu i Hercegovinu našoj web stranici klikom ovdje. Posjedujemo širok asortiman artikala: apsorbera energije, sigurnosnih užadi, zaštitnih pojaseva, gurtni, karabinera, sidrišta, ankera, tripoda i nosila, koturača i …

Jednostavno i efikasno !
I isključivo PROFESIONALNO !

Podijeli ovaj članak

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *