Blog

RM Company d.o.o. sa EN ISO sistemima za upravljanje okolišom i kvalitetom

Novu 2017. godinu, počinjemo bolji i još spremniji za nove izazove.

Od decembra 2016. godine smo ponosni nosioci  certifikata ISO 9001 i ISO 14001.

Certifikat EN ISO 9001:2015 je potvrda o uspješnom zadovoljavanju zahtjeva međunarodne norme sistema upravljanja kvalitetom dok je EN ISO 14001:2015 potvrda o uspješnom zadovoljavanju zahtjeva međunarodne norme sistema upravljanja okolišem.

Cijeli kolektiv RM Company-ja koristi priliku da se posebno zahvali vođi projekta i menadžeru kvalitete Adisi Salić, koja je nas je izuzetnim zalaganjem i trudom provela kroz cijeli proces pripreme svega neophodnog za dobijanje navedenih certifikata. Savladali smo sve procedure, uspješno ih implementirali u sistem poslovanja firme i već ih koristimo u praksi.

Ujedno, ovim putem želimo da obavijestimo naše dugogodišnje partnere, da će se, dobijanjem navedenih certifikata,  naša dosadašnja saradnja poboljšati u svim segmentima. Mi smo tu za Vas, uvijek spremni da se prilagodimo Vašim potrebama.

Stvaranjem kvalitetne zajednice kreiramo bolje sutra.

Naša proizvodnje (pogon za šivanje) svakodnevno niže rezultate i proizvodi nove linije HTZ opreme, i to je još samo jedan u nizu dokaza da u slijedećih 10 godina postojanja i poslovanja firme, želimo da postanemo vodeći u zemlji ali i regionu, kada je u pitanju ponuda opreme za zaštitu na radu.

Dopustite nam da zajedno gradimo kvalitetne poslovne veze, i da i dalje budemo Vaš pouzdan partner u ostvarivanju zajedničkih ciljeva i samim time boljeg sutra za cijelu zajednicu.