O nama

RM Company d.o.o. ....

Namjera da učestvujemo u stvaranju zdravog poslovnog okruženja i budemo od pomoći odgovornim kompanijama da na adekvatan način zaštite svoje radnike, iznjedrila je ideju o spajanju iskustva i znanja iz područja problematike zaštite na radu, i rezultirala osnivanjem, početkom 2006. godine, trgovinsko-uslužnog preduzeća RM Company d.o.o. …

RM-Company-o-nama-3

Upoznajte se sa firmom RM Company....

Na samim počecima našeg poslovnog djelovanja, kupcima smo mogli ponuditi nekoliko modela iz asortimana radne odjeće, obuće i rukavica. Odlučnom politikom ekspanzije i stalnog rasta, već 2014. godine naš lager je obogaćen stotinama modela, te smo se na tržištu pozicionirali kao značajan ponuđač i partner od povjerenja. Kontinuirano širenje liste poslovnih saradnika, među kojima je veliki broj renomiranih svjetskih dobavljača, te stalni porast broja uposlenika, odaje sliku poslovnog djelovanja sa fokusom na kvalitetu i rastu ljudskog kapitala.

Naša misija je POSVEĆENOST Vašem zadovoljstvu, zdravlju i sigirnosti na radnom mjestu.

Nastojimo podizati nivo svijeti o važnosti primjene savremenih ličnih zaštitnih sredstava, kako kod menadžmenta, tako i kod radnika koji su izloženi najvećem riziku. U kontinuitetu nastojimo obogaćivati naš prodajni asortiman, koga čine proizvodi koji zadovoljavaju odrednice evropskih standarda (EU Directive 89/686/EEC)

PJ-proizvodnja

PJ Proizvodnja....

Glavna ideja vodilja naše firme jeste raditi na principima društveno odgovornog poslovanja, te doprinositi razvoju zajednice i zaštiti životne sredine. Svjedok tome jeste i proces implementacije EN ISO 9001:2015 i EN ISO 14001:2015.

Naša najjača snaga jesu ljudski resurski, te je rast ljudskog kapitala i uređena radna okolina preduslov koji osigurava najbolji servis i usluge našim kupcima.

Gradite svoj uspjeh na zaštiti vaših zaposlenih!!

MI ZNAMO KAKO VAS ZAŠTITITI.

RMC-oglas-posao
Maloprodajni-Shop-htz
Novi-logo-RMC
RM Company exclusive agent for MSA Safety for Bosnia Herzegovina
Certifikate-of-Completion
Stampa-odjeca
RMC-proizvodnja-timeline
RMC-Logo-stari