Blog

Obećanje je obaveza … KŽK Čelik ima novu opremu

Kao što smo i obečali prije mjesec dana da ćemo novom opremom podržati rad mladog kolektiva KŽK Čelik ovih dana je je došlo i do realizacije tog obećanja.

Ovim potezom mi smo ujedno željeli da se zahvalimo jednom mladom i nadahnutom kolektivu za sav entuzijazam i zdrav sportski duh koji unose svojim pozitivnim doprinosom u naše cjelokupno okruženje. Cjelokupni kolektiv KŽK Čelik sa trenerom Almirom Šišićem na čelu putokaz je kako je sa skromnim sredstvima i sa puno pozitivne energije i entuzijazma moguće unijeti lijepe trenutke u svakodnevnicu. I zato našu donaciju smatramo samo skromnom nagradom na naš ženski košarkaški „vrtić“. Ubijeđeni smo da pred našim djevojčicama stoji još mnogo sportskih i životnih uspjeha. Takođe bismo pozvali sve naše sugrađane da dođu na sve buduće utakmice u što većem broju i tako podrže naše mlade košarkašice.

 

Biti društveno odgovorna organizacija i dalje ostaje jedan od temelja naše firme !

 

I naravno pri tome se voditi našim sloganom:

 

rm-company-jednostavno-i-efikasno

Ovom prilikom takođe se zahvaljujemo na saradnji proizvođaču opreme Husky sport (No1) iz Travnika, predsjedniku kluba Arnelu Kalušiću i treneru Almiru Šišiću

U prilogu možete pogledati kako izgledaju naše lijepe djevojčice iz „vrtića“ KŽK Čelik !