Blog

rm-company-na-sajmu-celje

Posjetite nas na sajmu MOS, u Sloveniji, i upoznajte se sa našom novom proizvodnom linijom radnih i zaštitnih odijela

Poštovani poslovni partneri i naši dugogodišnji klijenti, pozivamo Vas da budete naši gosti na 51. MOS sajmu u Celju, Slovenija, koji se održava u periodu između 11. – 16. septembra 2018. godine.

Takođe, pozivamo i sve nove firme koji žele da uspostave saradnju sa nama, upoznati se sa našim asortimanom robe, postati naši poslovni partneri, da nas posjete na sajmu na kojem ćemo pružiti maksimum kako bi odgovorili na sve vaše zahtjeve i eventualna pitanja.

Upoznajte se sa našom novom proizvodnom linijom radne i zaštitne odjeće, sa našim asortimanom radne i zaštitne obuće, radnih i zaštitnih rukavica, opreme za zaštitu lica, glave, disajnih organa i sluha, te opreme za rad na visini. Takođe pozivamo i sve gradske službe u okruženju, sve firme u Sloveniji i drugim državama kojima je neophodna radna i zaštitna oprema da se upoznaju sa nama i postanu dio naše poslovne mreže. Tokom 12 godina rada postigli smo zavidan uspjeh na prostorima Bosne i Hercegovine i izgradili veliki broj poslovnih partnera dok smo u posljednjih dvije godine otvorili vrata i  gorskim služama spašavanja, civilnoj zaštiti i drugim važnim ustanovama koje se trenutno snabdjevaju našom opremom.

Vidimo se u Celju!!