Blog

RM-Company-predstavnik-za-Portwest

Posjetite nas na sajmu ZEPS i upoznajte se sa našom novom ponudom radne i zaštitne opreme – PORTWEST zastupništvo za BiH

Nakon što smo postigli zavidan uspjeh i izgradili kvalitetan doprinos tržištu Bosne i Hercegovine sa opremom od svjetskog proizvođača MSA Safatey, uspješno smo uspostavili i saradnju sa još jednim svjetskim brendom koji proizvodi visokokvalitetnu radnu i zaštitnu opremu po svim međunarodnim standardima.

Firma PORTWEST posluje više od 110 godina, zahvaljujući svojoj uspješnoj liniji radne i zaštitne opreme. sa bazama proizvodnje u Velikoj Britaniji, Irskoj, Poljskoj, Dubajiu, Australiji i Americi. Zbog svojih proizvodnih baza po cijelom svijetu izgrađena je kvaliteta na bazi brze dostave, brze usluge i brze reakcije, i to sve za potrebe klijenta koji im je na prvom mjestu. Veliki asortiman robe koju PORTWEST nudi kreiran je uz tim vrhunskih dizajnera, stručnjaka za radnu odječu. Proizvodne linije se sastoje od velikog izbora radne odjeće, specijalne odjeće, zaštitne obuće, zaštite ruku i mnogih drugih proizvoda.

RM Company d.o.o. će, uz saradnju sa PORTWEST – om, pružiti tržištu Bosne i Hercegovine pristupačnu zaštitnu opremu po normama i standardima koji se zahtjevaju u našoj državi, omogućiti svim svojim klijentima brzu isporuku i biti na raspolaganju za sve proizvode koji se mogu naći u proizvodnoj liniji PORTWEST svjetske kompanije.

Pozivamo sve naše zainteresovane klijente i partnere da nam budu dragi gosti na 24. Generalni BH Sajam Zeps gdje ćemo izložiti naš asortiman proizvodnje koji je svakodnevno na raspolaganju za naše klijente, asortiman od PORTWESTA, MSA Safety a takođe i sve proizvode od naših drugih partnera.