Kombinezon Proximity AM20

Materijal: Ignis: metaliziran 95% meta-aramid, 5% para-aramid, 330g, presvučen aluminijem -1 sloj • srednji sloj: ugljični flis 120g-1 sloj • unutarnji sloj: aramid viskoza 125 g – 1 sloj
Veličina: M, 4XL

 

Standard: EN ISO 11612 A1, B2, C4, D2, E3, F2

Dostupnost: Dostupno uz narudžbu SKU: 103001000000 Kategorije: , , , Oznake: ,

Opis

Kombinzon namjenjen za korištenje uz kapuljaču AM21 i gamašne AM22 • integriran zadnji džep za uređaj za disanje • skriveno prenje kopčanje • zatvarač s kukicom i vezicom • šiveno Kevlar® koncem • manžetne i dno nogavice pripremljeni za korištenje rukavica i gamašni • porub nogavice podesiv čičak trakom

CE evropska direktiva CE oznaka na proizvodu ukazuje na zadovoljavanje bitnih zahtjeva u vezi zdravlja i sigurnosti, kako je navedeno u EU direktivi (89/686/ EEC).
EN ISO 11612 EN ISO 11612
Odjeća koja štiti od toplote i plamena
Proizvedenu-u-EU EU
Ovom su oznakom označeni proizvodi koji su proizvedeni u EU.

kolekcija-Proximity
Kolekcija Proximity

Proximity odjevni artikli pružaju zaštitu za cijelo tijelo, uključujući glavu, ruke i stopala te s jednim slojem termalne podstave izvrsno štite od radijacijske topline i visokih temperatura. Zbog izlaganja korisnika visokim temperaturama, predlaže se da se Ignis Proximity odijela nose s aparatom za disanje. Odjeća Proximity kolekcije certificirana je prema EN ISO 11612 i koristi se za zračnu spasilačku službu, zračno vatrogastvo i u blizini visokih temperatura (ali ne pri ulasku u izravan plamen).

Ignis1
Inovativna tkanina – maksimalna zaštita

IGNIS tkanina specijalno je dizajnirana za proizvodnju odjeće koja će biti korištena u blizini ili pri ulasku u požar jakog intenziteta. Izuzetno lagana, 330 g, i savitljiva, vanjski sloj IGNIS tkanine metalizirana je, aluminijem premazana meta-para aramid tkanina.

Primjer slojevite strukture
Radna odijela Ignis Aluminised izrađena su od sljedećih vanjskih, srednjih i unutarnjih slojeva:

A – Ignis aluminizirani vanjski sloj
B – Toplinska podstava u sredini
C – Unutarnji toplinski sloj

Dodatne informacije

Standard

,

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Kombinezon Proximity AM20”