Senzori XCell

Senzori MSA XCell su novo otkriće u dizajnu hemijskih i mehaničkih senzora, omogućavajući brži odgovor i kraće kalibrisanje raspona.

Dostupnost: Dostupno uz narudžbu Kategorije: ,

Opis

Važno je ono što je unutra
RADNICI koji se suočavaju potencijalno opasnim situacijama zaslužuju najbolju zaštitu koja postoji. Sa detektorima za više gasova ALTAIR 2X, ALTAIR 4X i ALTAIR 5X, MSA su razvili najnapredniju tehnologiju koja se može naći u bilo kojem prenosnom detektoru gasa uz pomoć XCell Sensor Technology.
Prava snaga naših prenosnih detektora gasa dolazi iz naše tehnologije senzora. MSA XCell senzori obično imaju vijek koji je preko dva puta duži od prosjeka u industriji, a proizvedeni su pomoću vlastitog MSA dizajna ugrađenog kola (ASIC) specifičnog za datu primjenu. Minimizovanjem kontrolne elektronike senzora i njenom ugradnjom u sami senzor, senzori MSA XCell nude nadmoćnu stabilnost, preciznost i ponovljivost.
Senzori MSA XCell su novo otkriće u dizajnu hemijskih i mehaničkih senzora, omogućavajući brži odgovor i kraće kalibrisanje raspona. Uz manje potrošenog vremena na kalibrisanje i bump testove, štedite na gasu za kalibrisanje i troškovima održavanja, a time štedite novac. A što je najvažnije, u vašoj industriji, ušteda sekundi na vremenima odgovora može da znači i spasavanje života.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Senzori XCell”