Blog

Projekat POLICA – Radne i zaštitne rukavica na prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine

Težnjom za stvaranje boljih i lakših uslova za naše postojeće poslovne partnere, a i buduće, tim RM Company firme je uz pomoć raznih anketa i ispitivanja tržišta ustanovio veliku potrebu za aktiviranjem prodaje radnih i zaštitnih rukavica na mjestima koja će biti dostupna svakom zainteresovanom licu. Prema izvršenoj anketi u kojoj su bile uključene mnoge firme iz Bosne i Hercegovine koje posjeduju dugogodišnji rad i poslovanje sa nama, zaključili smo da je povečana potreba za lakšim preuzimanjem radne i zaštitne opreme kod svakog pojedinca kojem je oprema potrebna.

rm-company-projekat-polica
RM Company | Projekat POLICA

Projekat POLICA je počeo sa svojom fazom implementacije početkom aprila 2017. godine i več na samom početku ispunio sva očekivanja. Naši poslovni partneri su rado ušli u saradnju i zajedničkim potpisivanjem ugovora isporučili smo police sa radnim i zaštitnim rukavicama u njihove prodajne poslovne jedinice. Prednost ovog projekta je dostupnost najboljih radnih i zaštitnih rukavica u okruženju što će ubrzati i pojednostaviti proces kupovine svakoj osobi koja želi da tokom svog rada ima najbolju radnu i zaštitnu opremu.

RM Company d.o.o. sa svojih 10 godina poslovnja na tržištu Bosne i Hercegovine kada je u pitanju radna i zaštitna oprema pruža najbolji kvalitet a razvijanjem projekata sličnim ovom omogućava lakšu i jednostavniju kupovinu za sve naše klijente i poslovne partnere.

[POZIV] Ako ste pravno lice i želite da uspostavite u svojoj prodajnoj jedinici mogućnost kupovine radnih i zaštitnih rukavica i želite da budete dio projekta POLICA, možete nas kontaktirati na broj telefona +387 0(32) 446 530, uputiti zahtjev na email info@rmc.ba ili nas kontaktirate preko naše live podrške na web stranici. Projekat POLICA predviđa postavljanje tipizirane police u vlasništvu firme RM Company  d.o.o., sa redovnim sedmičnim punjenjem prodanih artikala i plačanje po realizaciji odnosno po prodanom. Najam police je besplatan.