Blog

RM-Company-predstavnik-za-MAPPA-Professionnel

RM Company d.o.o. – generalni zastupnik renomirane kompanije Mapa Professionnel za tržište Bosne i Hercegovine

Firma RM Company svoje poslovanje u domenu radne i zaštitne opreme obavlja u proteklih 10 godina. Kroz kontinuirani razvoj i težnju za pobljšanjem kvaliteta proizvoda koje nudi, ostvarena je saradnja sa renomiranim internacionalnim kompanijama, među kojima su COFRA, CANIS, KRATOS, MTS, SACOBEL, SECURA, BATMETAL.

Lična zaštitna oprema koja je dio asortimana naše kuće, posjeduje neophodne ateste i certificirana je u skladu sa direktivama regulatornih tijela.

Zahvaljujući rezultatima dosadašnjeg rada i naše tendencije za poboljšanjem i obogaćivanjem asortimana opreme koju nudimo, postali smo partner i generalni zastupnik firme MAPA PROFFESIONNEL za tržište Bosne i Hercegovine.

Kompanija MAPA PROFFESIONNEL je imala jasnu viziju – postati lider na tržištu zaštitnih rukavica, što su i postigli. Na tržištu datiraju od 1957. godine, kada su proizveli svoje prve rukavice i otvorili vrata u svijet radne i zaštitne opreme. Tržišnim pozicioniranjem i ekspanzivnom politikom ostvarili su značajne poslovne rezultate, o čemu svjedoče predstavništva u Sjevernoj i Južnoj Americi, te u 11 zemalja ne evropskom kontinentu.

Asortiman MAPA PROFFESIONELL obuhvata:

  • Rukavice za jednokratnu upotrebu
  • Rukavice za zaštitu od vode i tekućina
  • Rukavice za zaštitu od hemijskih supstanci
  • Rukavice za svakodnevnu namjenu
  • Rukavice protiv prosijecanja
  • Rukavice za zaštitu od visokih temperatura

Misija naše kompanije jeste posvećenost zadovoljstvu naših kupaca, te je saradnja sa MAPPA PROFFESIONNEL sigurna ulaznica ostvarenju fantastičnih rezultata na polju zaštite.

JER NAM JE ZDRAVLJE I SIGURNOST VAŠIH RADNIKA NA PRVOM MJESTU