Blog

rm-company-na-sajmu-grapos-expo-2018

RM Company na sajmu GRAPOS EXPO u Gračanici

Poštovani poslovni partneri i naši dugogodišnji klijenti, pozivamo Vas da budete naši gosti na GRAPOS EXPO sajmu u Gračanici koji se održava u periodu između 24.04. i 28.04.2018. godine. Sajam GRAPOS EXPO  je sajam poduzetništva i obrta širokog spektra, međunarodnog karaktera i razvojno-edukativnog usmjerenja. Sajam se profilira kao sajam dostignuća proizvodnog i uslužnog poduzetništva i obrta, starih i umjetničkih zanata te kvalitetnih uvjeta iz okruženja koji doprinose razvoju poduzetništva i obrta.

Takođe, pozivamo i sve nove firme koji žele da uspostave saradnju sa nama, upoznati se sa našim asortimanom robe, postati naši poslovni partneri, da nas posjete na sajmu na kojem ćemo pružiti maksimum kako bi odgovorili na sve vaše zahtjeve i eventualna pitanja.

Upoznajte se sa našom novom proizvodnom linijom radne i zaštitne odjeće, sa našim asortimanom radne i zaštitne obuće, radnih i zaštitnih rukavica, opreme za zaštitu lica, glave, disajnih organa i sluha, te opreme za rad na visini. Takođe pozivamo i sve gradske službe u okruženju da budu naši gosti i upoznaju se sa svim oblastima kojima se naša firma bavi. U posljednjih dvije godine izgradili smo partnerske odnose sa gorskim služama spašavanja, civilnom zaštitom i drugim važnim ustanovama koje se snabdjevaju našom opremom.

Početkom 2018. godine naš stručni tim firme posjetio je i Kratos Safety u Francuskoj gdje smo završili obuku za pregled i servisiranje opreme za rad na visini istoimenog proizvođača. Zahvaljujući obuci naša firma je izgradila poslovnu mrežu kvalitetnih partnera koje snabdjevamo kvalitetnom profesionalnom opremom za rad na visini a ujedno pružamo i redovne polugodišnje i godišnje preglede opreme koju smoisporučili. Sigurnost radnika je našim poslovnim partnerima prioritet, dokaz tome je i odluka da poboljšaju svoj sektor zaštite na radu koristeći naše profesionalne usluge.

Pored proizvoda Kratos Safety distribuiramo proizvode firmi Portwest, Canis Safety, MTS, MSA Safety, Cofra, Mappa profesional zahvaljujući kojima našim poslovnim partnerima nudimo maksimalno sigurnu opremu izgrađenu po evropskim standardima.

Postanite dio RM Company poslovne mreže.

Očekujemo Vas.