Blog

RM Company Team Building Boracko jezero

Team Building RM Company firme na Boračkom jezeru

Vikend u periodu od 22. 06. do 24. 06. 2018. je bio rezervisan za Team Building kompanije a pri izboru mjesta za tu vrstu aktivnosti, odlučili smo se za Boračko jezero i kamp Saveza Zeničkih Izviđača.  Iako vremenske prilike nisu bile svojstvene za ovo doba godine, mi smo dali sve od sebe, da svaki minut maksimalno iskoristimo i uživamo u ljepotama bosansko-hercegovačke prirode. Upili smo svaku zraku sunca i pretvorili je u pozitivnu energiju, a vjetru nismo dali da omete naše planove.

Dva nezaboravna dana smo proveli u šetnjama, čitanju, učenju novih vještina a nije nedostajalo ni sportskih aktivnosti. Borbenost je bila glavna odlika kad se igrala odbojka, a poražena ekipa je naravno imala mnogo razloga kojima je pravdala svoj rezultat. Da to nije bilo sve, pokazuju i fotografije. Pa su se tako oni najspretniji okušali i u streličarstvu a oni dovoljno hrabri su probali adrenalinski park, a koji su izviđači postavili za sve posjetioce kampa.

Sve ove aktivnosti su dovele do toga da se radnici upoznaju na jedan sasvim drugi način, od onog svakodnevnog poslovnog, te da u opuštenoj atmosferi nasmiju jedni druge ali i da „napune baterije“ za nove radne pobjede.

Boračko jezero bi preporučili svakoj kompaniji i pojednicu, a fotografije su dokaz da je uživanje zagarantovano!